Nu har Lowe fått sitt på det torr med brandbilar!
Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg då dagen vart en riktig kaosdag! Igår kväll tänkte jag att jag skulle skriva och berätta om hur de första lediga dagarna vart men nu bleknar de lite i chocken över dagens händelse. Vad är det som hänt?? 
(null)
Jo i morse vid niotiden ringde Sanne och frågade om vi kunde åka hem till dem då deras granne ringt och sagt att det tydligen kom rök ut ur deras lägenhet. Sanne och Karl var på promenad och befanns sig just då på andra sidan av stan så vi slängde oss i bilen. Väl framme så var det som grannen påtalat! Hela lägenheten var fylld med rök som välde ut från köket. Grannen hade tillkallat brandkåren som kom strax efter oss. 
När Sanne kom med barnen tog jag med mig dem hem efter att Lowe fått kollat in brandbilarna. 
Nu väntade en orolig väntan på vad som komma skall! Karl och Sanne kom hem hit efter en stund och då satt operation tvättning och handling igång. 
Nu är sanering av lägenheten igångsatt och vi får invänta svar på hur lång tid detta kommer ta av de som kan och vet. I väntan på det så får vi samsas om huset på Nyckelbergsvägen. 
Lowe har haft en toppendag, fått sprungit runt i trädgården och lekt glatt och nöjt så han har verkligen njutit. 
(null)

(null)
(null)

(null)
Lowe har hjälpt både mig och Hans med diverse trädgårdsarbete. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Nu i natt sover Hans och jag i husbilen och barnfamiljen får sova i vårt sovrum. I morgon får vi organisera i gästrummet. 

Det jag skulle skrivit om var att vi var barnvakt torsdag-fredag och då var vi och tittade på alla fina Ullvielever som skulle på balen. Sofias Alva med pojkvän var så fina. Tänk att lilla Alva blivit så stor! 
(null)

(null)

(null)
Hann även med ngr turer till olika lekparker. 
(null)

(null)
Mys i soffan blev det en hel del❤️
(null)
Nu ska jag sova så jag är pigg i morgon. 
Pop kan mai!