FaceTime och Otto!
I förmiddags lyckades jag och Stina få till ett facetimesamtal på 35 minuter . Jag hade planering och lyckades hitta ett ledigt klassrum, tills det helt plötsligt stod en klass och knackade på för lektion. Då fick jag förflytta mig in i vårt materialen, som är helt kaotiskt. Men det gick bra att prata där inne och 35 min försvann hur snabbt som helst! 
(null)

(null)

Dagen fortsatte med planering och jag hängde upp alla bilder som eleverna gjort då kag vart på semester. Blev superfint. 
I höstas var vi ett gäng som köpte varsitt biopass. Med detta pass får man se en utvald biofilm i månaden till halva priset. Denna gång var det den amerikanska versionen på "En man som heter Ove" / "A man called Otto". Hade verkligen inga höga förväntningar, dock såg jag fram emot att se Tom Hanks i rollen som Otto. 
(null)
Måste säga att filmen var oväntat bra. Den var nästintill bättre än den svenska, hade mer värme i sig! Så har ni inte sett den? Gå och se den! 
Det blir inte så mycket bloggande för min del nu när jag är hemma i Sverige. Händer ju liksom inte så mycket, det är jobb/ äta och sova! Men ska försöka få till ngt/ngr i veckan. 
Pop kan mai!