Städning och firande!
Lowe slog upp ögonen prick 07.10, samma tid som igår. Natten i natt var dock lite jobbig då det nog är fler tänder på gång, så mellan 00.30-03.00 var sömnen skral och många gråtattacker. Gör så ont i mig när han är ledsen.
Karl kom redan 08.00 för att ta med Lowe ut på en promenad, då passade jag på att sova en lite stund. Efter min vila hjälpte jag Hans att rulla ut markduk till uteplatsen. 
(null)

(null)
Sedan blev det fullt fokus för mig på insidan av huset. Då jag inte orkat/hunnit med städningen de senaste veckorna så var det verkligen storstädning delux. Dammning, dammsugning och skurning av golv. Drygt 3 timmar senare var jag klar!! Bra jobbat Bettan! 
(null)
På em kom familjen över på lite morsdagsfika. Så tacksam för att vi hr varandra och att vi alltid finns där för varandra i vått och torrt. Älskar er! 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
När alla åkt hem plockade vi ihop för kvällen. Hans gjorde en kalops som Sanne ska ha när hon kommer hem från BB sedan kollade vi finalen av Robinson. 
Nu ser vi fram emot näst sista veckan innan sommarlov och håller tummarna för att vi får ett telefonsamtal någonvart de närmaste nätterna!! 
Pop kan mai ❤️❤️