Kompishäng och vårkänslor
I tisdags var jag på en relativt ny restaurang i Köping och åt middag med vänner. Fallo är en italienska restaurangen så förväntningarna var höga då vi alla älskar mat från Italien. 
(null)
Dock var det en relativt så nedbantad meny så vi valde alla att satsa på deras flat bread pizza. Besvikelsen var stor när det kom ut på tallrikarna, de var inte större än ett tortillabröd  med väldigt lite fyllning. Nej, hit kommer vi nog inte igen! Tyvärr. Vi fick ändå en mysig kväll då sällskapet var murvlöst! 
I onsdags hade jag Nettan och Fia här på mat, blev en supermysig kväll med samtal om smått och stort! Så tacksam att de finns i mitt liv och att vi kan prata om allt! Ännu en kväll med murvlös kärlek ❤️
(null)

(null)
Igår köpte jag hem nya tulpaner då jag kände att nu måste våren komma, det ösregnade ute hela eftermiddagen, så med lite tulpaner piggas man upp! 
(null)

 Kände mig genomfrusen och trött efter en slitsam vecka på jobbet med många sjuka så det blev en bastu innan jag bjöd Hans på hemagjord kebabtallrik, så gott! 
(null)

(null)
Idag sken solen när vi vaknade och vårkänslorna kom som ett brev på posten. Satt igång att baka bullar till nästa veckas kalas medans Hans förberedde för mina pelargoner och vårplanteringar. 
(null)

(null)

(null)
Nu sitter jag och läser en stund med en kopp kaffe som sällskap i väntan på att lilleman ska vakna från sin middagslur! Vi ska ha nattgäst ikväll då fadern ska på galej och modern får vila sig lite. Win win för oss alla ❤️.
Ha en fortsatt fin helg och kom ihåg att trycka på hjärtat. 
Kram kram