Ännu en vecka närmare jul!!
Jösses vad fort veckorna rusar fram! Ännu en vecka har passerat och nu är det endast knappt fyra veckor kvar till julledighet! Kan erkänna att det känns väldigt skönt, då det börjar kännas att man är en rätt sliten och novembertrött lärarinna. Denna trötta lärarinna har dock hunnit med lite roliga under veckan som gjort gott för själen oxå! 
I onsdags sågs vi hemma hos Nettan och mös. Nettan bjöd på god kebab och vi stickade och vek julstjärnor. 
(null)
(null)

(null)

(null)
I fredags efter jobbet hade jag en inbokad massage på Spastudion i gamla stan! Det blev en timmes ren och skär avkoppling! Så gott för kropp och själ! 
(null)
(null)
(null)

(null)
Väl hemkommenhde Hans fixat städning och tänt upp kaminen! En sådan lyx att få komma hem till ett nystädat hus. 
(null)
I morse var vi tidigt uppe då det vankades frukostbesök och melodikryss. Så kul att vi är igång igen! Detta har vi gjort under flera års tid med våra vänner Susanne och Nisse men det har blivit glest mellan gångerna nu under senaste halvåret! Ett underbart sätt att kicka igång helgen! 
(null)

(null)

(null)
När de åkt framåt tolvtiden knatade jag över till Sanne för att hämta Molly. Karl är till Åland på födelsedagsresa med barndomskompisar och vi fick äran att denna gång ha Molly! Mysigt för oss och mysigt för Sanne att få vara själv med Lowe. 
(null)
Det var svinkallt ute så det blev en rask promenad hem! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Under em kom faster Fanny över och och hon stannade även och åt med oss då Pontus hade killkväll hemma! Mysigt! 
(null)

(null)

(null)
Nu sover hjärtat sedan ett par timmar, hoppas på en lugn natt!
Pop kan mai!