Lycklig farmor!
Idag var dagen här då kg skulle få äran att hämta Lowe på förskolan! Sanne och Karl skulle på begravning så jag passade på att kompa ngr timmar på em så jag hann hämta upp lilleman som slutar 14. 
Solen sken och Molly somnade omedelbart i vagnen. Blev en härlig promenad på 20 minuter . 
(null)
Lowe blev så glad när han såg mig, kom direkt till min famn och jag tyckte det var så kul att få se hans avdelning. Om ju inte hämta så lätt annars då jag alltid jobbar senare de dagar han är på föris. 
(null)
Väl hemma kom Hans över som slutat jobba för dagen och det blev några timmar med mys och bus. Jag lyckades även klämma in ett teamsmöte med jobbet medans Hans roade barnen. 
(null)

(null)
Väl hemma slängde jag i mig lite middag till inledningen av Sveriges match mot Italien. Vår stolthet Johanna gjorde Sveriges första, och enda, mål denna match! 
(null)
Halv sju mötte jag upp Susanne och Nettan för höstens första film med Biopasset. Det var en fin lågmäld film om vänskap, längtan och utanförskap, Past lives.  Åsikterna om filmen var lite spridda men jag tyckte det var skönt med en lite långsam film. 
(null)
Nu ska jag snart sova då klockan ringer tidigt i morgon. Har tandläkartid vilket är något av det värsta jag vet!! Men men det är bara att bita ihop och var vuxen. 
Pop lan mai ❤️