Högvinst x2 och rivningsarbete!
För alla moralpredikandes människor undanber jag mig kommentarer om mitt kommande inlägg! Så…..
I veckan var det dags för vårt månatliga Vinlotteri med kollegorna. Då jag under de senaste två åren endast vunnit någon enstaka flaska var jag måttligt engagerad i tillställningen. Jag släntrade ner efter min lektion och hivade fram flaskan jag hade med mig. Sedan var det ingen som vill dra första kulan i lotteriet så jag sa att jag kunde offra mig! Läser upp kula, och vad ser jag??? Mitt namn!!! Therese!!!! Döm om min förvåning och glädje och lite skam, dra sig själv liksom! Aja, jag fick välja sex flaskor och det kändes som om jag vunnit på lotto! 
(null)
Under veckan hade vi avtackning av en kär kollega som ska gå i pension. Hon och jag har jobbat ihop i 20 år och det kommer verkligen bli tomt efter henne. Hon har vart assistent i flera klasser där jag jobbat och hon är alltid så lyhörd och inlyssnande. Nu önskar jag henne en fantastisk tid där hon får styra över varje dag själv! 
(null)
(null)

(null)

Högvinst nr 2 denna vecka var att vi fick vara barnvakt till Lowe.  Karl kom över med Lowe strax efter att jag kom hem. Var rätt trött och sliten men så fort Lowe kom piggnade jag till. Vi tog en promenad till lekparken och gick på upptäcktsfärd. 
(null)
(null)

(null)
Hem och mös efter vårprommenaden innan det var dags att sova. 
(null)
(null)
(null)
Vi sov gott hela natten, Lowe från 19-07 och vaknade utvilade och redo för en ny dag. 
(null)

(null)
Lowe fick äntligen mysa med Svante. Det är så kul att Lowe äntligen kan vara nära Svante och Svante ligger still! 
(null)
När Karl hämtat Lowe drog projektet " ta ner kaminen" igång! Jösses vilket jobb vi har dragit på oss, men i augusti kommer den nya kaminen och då behöver den gamla kaminen vara nere. Vi började med att försegla hela rummet för att slippa att allt damm sprider sig. 
(null)

(null)
Sedan började maratonjobbet! Vet inte hur många tegelstenar det var vi knackade ner men det rådde rena rama Lützendimman inne i köket! 
(null)

(null)

(null)
Äntligen fick jag till ett face timesamtal med Stina som för tillfället befinner sig i Ban Phe. Så underbart att höra och se henne samt att höra hur det är med alla i Ban Phe. Som jag saknar Johan och Stina!! Tur de snart kommer hem till Sverige över sommaren. 
(null)
Efter massa timmar av bärande och bubbande så var det äntligen dags att städa! Och jösses vad det var mycket att städa! Tak, väggar och golv fick sig en rejäl omgång. 
(null)
(null)
Firade med en varm skön dusch och sedan en god middag som min fantastiska man fixade! 
(null)
Nu blir det nog att försöka få min man att gå med på en match i Skipbo innan en film i soffan. 
Vill ni får ni gärna trycka på ❤️ och läs gärna om Stinas resa till Ban Phe HÄR
Pop kan mai