Semester!
Så var vi äntligen på rull!

Idag var dagen kommen! Vi hade siktat på att komma iväg på lite semester idag eller i morgon beroende på hur Hans låg till med jobb. Han har jobbat på stenhårt i veckan med långa dagar och i morse gick han upp redan vid 06 för att jobba. Jag låg och drog mig till sjusnåret innan jag klev upp och tog tag i dagen. Efter lite frukost och packning styrde jag bilen ut till Karlslunds antikt & kuriosa.  (null)

(null)
Jag var där fem minuter innan de öppnade och då var det redan massor med folk där! Kom hem med en stor zinkbalja och ägg! Så nöjd! 
(null)
Väl hemma fortsatte packning och Hans hade jobbat klart framåt 11-tiden. Då var det bara en sak till att klara av innan vi kunde ge oss iväg, att byta duschblandare. 
(null)
När vi renoverade badrummet för fem år sedan så ville vi ha en svart blandare och den har funkat bra tills i våras. På senare tid har den rostat och den tar så lång tid på sig att få varmvatten. Nu slog vi till på en kromfärgad med stor takdusch. Efter någon timme var vi i mål. 
(null)
Vid halv fyra rullade vi ut från Nyckelbergsvägen efter att vi hunnit umgås en liten stund med busfröna ❤️. 
Vi styrde bilen mot Katrineholm där vi stannade på matpiraten. 
Vi hade inte bestämt vart vi skulle stanna första natten men valet föll på Valdemarsvik. Ställplatsen var full men vi parkerade för natten på parkeringen vid hamnen. 
(null)

(null)
Började med att äta lite sen middag innan vi tog en sväng på byn. 
(null)
(null)

(null)

(null)
Så vackert här. Passerade en härlig rosenträdgård, doftade magiskt. 
(null)
(null)

(null)

(null)
Satt en stund utanför husbilen och la upp planer för morgondagen. 
(null)
Staxt efter 21 gick vi in och kollade på lite fotboll på paddan. 
(null)
Men jag avvek rätt snabbt då jag kände mig trött efter dagen. 

Igår kväll kom Fia och Marko över en sväng för att önska god resa samt kolla över allt som ska vattnas medans vi är borta. 
(null)

(null)

(null)
Så mysigt trots att det kom massor med regn! 
Nu ska jag sova och i morgon hoppas jag vakna upp till strålande solsken. 
Pop kan mai!