Kämpa kämpa!!
Inne på sjätte dagen med förkylning och varje kväll känner jag mig som ett vrak! Positivt är dock att dagarna går bra och känner mig skapligt pigg då! Det är tur jag har en förstående och snäll man som servar mig med mat. Igår bjöd Hans på en helt fantastisk thaikyckling med grön pasta! Slurp sa det! 
(null)
I måndags efter jobbet hann jag in och träffa Molly och Lowe en stund, så mysigt. 
(null)

(null)
I morse hade jag sovmorgon och då passade jag på att ringa Stina och snacka! Så overkligt att hon befinner sig hemma i sitt Thailand igen! Men vet ni?? Om lite drygt fem månader så ses vi igen! Då får vi promenera på stranden tillsammans! 
(null)
Efter jobbet for vi direkt till Örebro för att inhandla klinker till golvet vid öppna spisen. Jag var helt inne på att vi skulle ha något som liknade betong, men väl på plats så föll jag pladask för en helt annan platta! 
(null)
Det kommer bli så snyggt mot den röda tegelväggen! 
Passade på att bjuda Hans på mat på en tidigare favorit, Saigon. Beslutsångest som jag har så blev det Saigon trippel för mig. Orkade dock bara äta hälften, typiskt mig! 
(null)
Väl hemma i Köping igen framåt kvällen så sprang vi in på Rusta som dagen till ära hade premiäröppning. Var nog dock lite för trött för att handla för kom ut med tandborste och ett ljus 🙈. Men kul att lilla Köping nu både har Rusta och Ö&B! 
(null)
Nu blir det tidigt sängläge och i morgon vill jag vakna upp och känna mig helt på topp igen!!
Kämpa på för snart är helgen här!!
Pop kan mai ❤️